LivrariOnline participa la evenimentul B2B Internet&Mobile World 2014

De la wiki.livrarionline.ro
Salt la: navigare, căutare

C Solution, una dintre cele mai dinamice companii romane de software, vine la Internet & Mobile World 2014 cu trei dintre celei mai de succes produse ale sale: PlatiOnline.ro, LivrariOnline.ro si AdministratorOnline.ro.

C Solution este prima companie din Romania care a implementat, in 2002, un serviciu de plati online dedicat site-urilor e-commerce – PlatiOnline.ro. Astazi, la 12 ani de la intrarea pe piata, PlatiOnline.ro ramane, in continuare, in topul preferintelor clientilor, in special datorita imbunatatirii continue a sistemului, precum si preturilor competitive, adaptate nevoilor fiecarui client.

Anul 2013 a insemnat pentru C Solution o noua provocare – intrarea pe o piata noua, extrem de dinamica – cea a serviciilor online de management al livrarilor si al platilor de tip ramburs. LivrariOnline.ro a dovedit, inca de la inceput, faptul ca un produs performant isi poate gasi locul intr-o piata complexa, cu necesitati foarte diverse, asa cum este cea a serviciilor de curierat si a magazinelor online.

AdministratorOnline.ro este cel mai nou serviciu oferit de C Solution si deja este considerat de cei care il folosesc cea mai buna aplicatie de online customer support din Romania.

La Internet & Mobile World 2014, C Solution este prezent atat in calitate de expozant, cat si in calitate de Online Payments Partener al evenimentului, o recunoastere a experientei companiei in acest domeniu.

Pentru mai multe informatii despe pachetele de servicii pentru e-commerce integrate oferite de C Solution, va asteptam la Standul 04 de la Internet & Mobile World 2014.